Mam w planie poprowadzenie starego, brudnego WFRP(ed1 lub ed2). Szukam na początek drużyny 4 graczy. Gramy ludźmi, bez magów.
Miejsce akcji to Księstwa Graniczne. Źródłem utrzymania księstwa są wyprawy wojenne na okoliczne ziemie, szlak handlowy prowadzący z Arabii i niewolnictwo. Dla ludzi z Imperium takie miejsca wyglądają po prostu jak kolejna kryjówka piracka, więc nie należy się spodziewać luksusów godnych zaspokojenia podniebienia zniewieściałych szlachciców
Wrogów u mnie zawsze w bród, zawsze są wredni i prawie zawsze jest możliwość pokonania ich inaczej niż walką. Stawiam na różne możliwości rozwoju akcji i wręcz wielowątkowość. Doceniam inwencję i cele własne postaci. Nie cierpię zamulania na sesji.
Jeśli chciałbyś zagrać, to proszę o propozycje postaci na maila. Absolutne max to A4, tylko najważniejsze rzeczy! (cechy charakteru, jakieś wady, coś ludzkiego w postaci musi być, w co wierzy, jakie są jej marzenia itp. Wiesz zresztą

)
Pietrucha777@o2.plJak będzie zrobiona koncepcja każdej postaci, to się spotkamy na jakiegoś browarka aby dogadać szczegóły i następnym razem już gramy. Do połowy czerwca mam dobre miejsce do grania. Termin grania to wieczory: poniedziałek lub środa lub czwartek do uzgodnienia. Sesja co tydzień.